fbpx

Een klein beetje over mij en waarom ik met TABM ben begonnen;

Naam: Mischulaikah
Wat ik doe: Professional Mom, Wife & MomPreneur
Support system: Mijn man Jeffrey & mijn ‘village’
Legacy: 3 Prachtige kids!

Hi!! Ik ben Mischulaikah oprichter van TABM. Nice to meet you! Moeder van 3 van de leukste, liefste, stoutste, slimste en grappigste kinderen in de hele wereld. Zij. Zijn. Mijn. Alles. 😍
Ik kom uit een gezin van sterke vrouwen, die doen waar ze van houden en mij in elke stap die ik maak, scherp houden. Last but absolutely not least, ben ik getrouwd met mijn beste vriend. We’re absolutely made for each other! Although… at times he annoys me as well… En ik weet zeker dat het vice versa ook zo is. 😅

Back to my kids for a bit

Mijn oudste is momenteel 4, de middelste 3 en de jongste 1,5. De afgelopen 4 jaar draaide mijn leven om de kids en opvang, basisschool, kickboksen voor kleuters, muziekschool, koken, het huishouden, director of operations zijn in ons bedrijf, onze fantastische medewerkers, mijn lieve familie die altijd klaar voor ons staat, een aantal vrienden en mijn lieve man. En ik? Ik kwam gewoon niet in dit lijstje voor.

Naarmate de kids ietsje ouder werden, was er steeds meer mogelijk. Ik wou weer bewust tijd maken voor mezelf. Alleen wist ik niet meer wie ik was, waar ik écht van hield en wat ik leuk vond om te doen. Ik ben in de jaren sinds ik moeder ben geworden, veranderd.

Ik keek naar mezelf in de spiegel en herkende die vrouw, maar tot een bepaalde hoogte was ze een stranger… hoe dan..?

Uit frustratie en met een missie om deze dingen in mijn leven positief te veranderen ben ik dit platform begonnen.

Ik besloot om weer op zoek te gaan naar dingen die ik leuk vind en zorgen dat er opties genoeg zijn om mezelf te verwennen, ontzorgen en ondersteunen wanneer ik dat wil of nódig heb. Ik moest gewoon meer tijd voor mezelf maken.
En geloof me, tijd kun je écht maken (just ask me how).

Onze bruiloft ❤️ (Nadat we elkaar 3,5 maand eerder hadden ontmoet – still going strong!)

Ik heb namelijk nog heel veel doelen in mijn leven. Veel dromen en nog wat dingen die ik wil bereiken.

Terwijl ik mijn kids opvoed, in the best way that I can, terwijl ik mijn uiterste best doe om gezond te leven met een auto-immuunziekte, en ik mijn partner de aandacht geef, that HE deserves, ga ik zorgen dat ik GENIET van mijn leven. Dat ik de talen leer die ik altijd wou leren, dat ik tijd maak om the best mom ever te zijn voor mijn kids en zorg dat ik naast alles, ook kan doen wat IK wil.

Ik verwelkom deze journey dus met open armen en word elke dag beter in bewust tijd maken voor mezelf. Het gaat relatief gemakkelijk omdat ik in mijn dagelijks leven processen maak en waarborg in ons bedrijf voor ons gehele team. Ik maak namelijk met liefde systemen en tools waar anderen goed gebruik van maken om bepaalde doelen te kunnen bereiken. Ik doe precies dat voor mezelf en deel dit graag met vrouwen die daar ook goed gebruik van kunnen maken.

Daarnaast… Vind ik gewoon dat wij vrouwen MEER EN BEWUST tijd voor onszelf MOETEN maken. En dit zonder schuldgevoel. Wij doen en geven alles wat we hebben om te zorgen dat onze kindjes, gezin en de wereld om ons heen happy is. En om te zorgen dat we dit met alle liefde kunnen blijven doen, zonder onszelf op de laatste plek te zetten, MOETEN wij wel serieus en regelmatig een time-out te nemen. Want als wij onszelf dit gunnen, is alles en iedereen om ons heen happy, omdat wij happier zijn.

 

It’s the most beautiful and positive cycle of awesomeness.

 

En trust me… met alles wat ik doeI deserve this. I deserve me-time. I deserve luxury. I deserve help. I deserve support. I deserve the BEST. YOU deserve the BEST.

So, Mom… Let’s go get the best and start with a conscious decision to make a little time for yourself.
Join me on this journey.
Je bent van harte welkom.

 

 

❤️ Mischulaikah

Drop me a message 👇🏽

3 Reacties

  1. Anoniem

    ❤❤❤

  2. Patricia Stranahan

    Mischu – I need this in English!! I can’t read Dutch!! Your picture is beautiful!!! Love – Patty Stranahan

  3. Atau

    Take a Break, A moment for yourself and make every second count!

Me-Time Workshop

Tijd voor jezelf nemen start nu! Op 29 mei 2021 is er weer een Me-Time workshop (inclusief champagne on the house)
Reserveer nu jouw plekje. ❤️

TABM Blogs

Best Cold and Flu remedy – EVER!

Best Cold and Flu remedy – EVER!

The cold and flu virus is on it's way back and one thing I cannot stand is getting sick. Any other issues, problems whatever, can come my way and I will take care of it, but getting sick just sets you back so much more. Ugh!! Suffering from the flu or a particularly...

Laundry for a family of six

Laundry for a family of six

Ohh my goodness... I do laundry for a family of 6 now!! Sweet little baby Jemme is about two months and I think I got it. I've figured out my routine at home. My biggest success thus far is that I can singlehandedly get all kids into bed by 19:30! (OH YEAHH!) This was...

Mom Motivation Sunday #2 – 16 januari 2022

Mom Motivation Sunday #2 – 16 januari 2022

Wooi! Week 2 van een nieuwe jaar hebben we achter de rug! Bij mij was het druk EN chaotisch. Uiteindelijk wel een goede week. Sportscholen mogen open, kids zitten bijna in hun routine en ik houd me nog steeds aan mijn 'new year resolutions' whahah, ik doe mn best. Bij...

Join the club

Gratis toegang tot maandelijkse workshops, kortingen op alle giftboxes, overnachtingen en diensten, ontdek hoe je meer tijd voor jezelf kunt nemen, ontvang suggesties voor leuke en ontspannende dagen, wordt geïnspireerd en gemotiveerd door de leden.
Prelaunch 15 Juni 2021

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*